ХЕНДЕРСОН: «Ми небезпечні в атаці. Але не змогли реалізувати всі моменти»

Капітан «Ліверпуля» прокоментував перемогу в Будапешті над «РБ Лейпциг»

16 лютого в першому поєдинку 1/8 фіналу Ліги чемпіонів «Ліверпуль» в Будапешті переграв «РБ Лейпциг» (2:0).

Капітан «Ліверпуля» Джордан Хендерсон прокоментував перемогу так:

«Це був важливий матч для нас. Ми задоволені своєю грою. Важливо, що ми забили і при цьому не пропустили. Протягом всього матчу ми добре пресингували і були небезпечні попереду. Гра нам вдалася, і ми перемогли, але зробили лише півсправи.

Звичайно, прикро, що ми не змогли реалізувати всі свої моменти, але ми продовжували шукати шансу біля чужих воріт і в підсумку були винагороджені за свої зусилля. Ми повинні бути задоволені цим результатом, тому що «Лейпциг» - дуже хороша команда. Наші нападники активно грали весь матч і в підсумку забили два голи.

Я думаю, ми добре оборонялися більшу частину гри. Не тільки захисники. Нападники добре пресингували, а півзахисники швидко відбирали м'яч. Нам треба частіше грати в подібному ключі.

Ми хочемо продовжувати в цьому ж дусі і будемо битися в кожній грі. У поточному сезоні було багато складних ситуацій, але нам треба готуватися до кожної гри і вирішувати проблеми по мірі надходження. Якщо ми будемо діяти саме так, то досягнемо успіху до кінця сезону».

Микола Степанюк Джерело: УЄФА
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 05 травня 2024, 08:55 4

Угорщина та Словенія підвищилися у класі за підсумками виступів у Дивізіоні 1A