Ранги ДОТА 2 - таблиця звань

Звання в Доті 2 - опис, таблиця рангів

Ранги у Доті відповідають поточному рівню майстерності геймера, який був ним досягнутий в новому рейтинговому сезоні. Система рангів була впроваджена у якості заміни старій системі MMP. При цьому після закінчення рейтингового сезону, тобто кожні шість місяців, ранги геймерів анулюються.

Давайте більш детально обговоримо, для чого використовується система рангів, а також як саме вона працює. Йтиметься про візуальне відображення MMR-очків, які дозволяють отримати ранги Дота 2.

Таблиця рейтингу Дота 2

Таблиця рангів Дота 2, що показує кількість ММР.

Звання українською

Звання англійською

Діапазон рейтингових очок

Рекрут

Herald

1-616

Страж

Guardian

770-1386

Лицар

Crusader

1540-2156

Герой

Archon

2310-2926

Легенда

Legend

3080-3696

Володар

Ancient

3850-4466

Божество

Divine

4620-5420

Титан

Immortal

5500 - …

Раніше в грі було тільки значення Dota 2 MMR, яке і показувало рівень майстерності кожного конкретного гравця. Тепер же, крім регулярного занулення рейтингу, також з'явився і новий показник - система рангів. Вона, поряд з MMR, показує в Dota 2 сезонний рейтинг гравця. Наведена вище таблиця рангів Дота 2 дозволяє дізнатися розподіл очок ММР по рангах.

Звання Дота 2: пояснення

У Dota 2 усього вісім рангів. Усі вони містять у собі п'ять зірок, кожна з яких, своєю чергою, вміщує близько 150 MMR. Кількість рейтингових очок служить у якості проміжного значення, що показує рівень геймера у рамках поточного рангу.

Окремо треба сказати про останній ранг Титан (Immortal). Його можна отримати після рангу Божество. Гравець з таким рангом має спеціальну емблему, на якій зображається його місце у таблиці з топовими геймерами з того ж регіону.

Таблиця лідерів

На сьогодні найавторитетнішим джерелом, що надає можливість відстежувати топ ММР Дота 2, є офіційний сайт Valve - www.dota2.com. На його сторінці www.dota2.com/leaderboards можна побачити всі чотири таблиці світового рейтингу, розподілені на наступні дивізіони: Америка, Європа, Південно-Східна Азія і Китай. Всі вони містять дані про п'ять тисяч геймерів, які оновлюються щогодини.

Яка роль звань і ММР у Доті

Рейтинги Дота 2 мають в цій грі надважливе значення. З самого початку система Matchmaking Rating Dota 2 (ММР Дота 2) була призначена для присвоєння кожному гравцеві особистого рейтингу, що відповідає його майстерності.

Ключова мета такого рейтингу в Доті - чесна гра, оскільки він дозволяє об'єднувати на карті лише рівних по силі супротивників. Таким чином, рейтингова система повністю виключає ситуації, коли досвідчені геймери могли б об'єднуватися у нерівній битві із гравцями з менш прокачаними скілами.

Як розблокувати рейтингові матчі в Доті?

Для розблокування рейтингових матчів потрібно:

Після цього система Dota 2 випадково визначить кількість матчів (0-100), які потрібно відіграти для переходу на рейтингові ігри.

Отримання першого рангу в Доті

Для отримання першого рангу в Доті 2 потрібне калібрування рейтингу. Для цього знадобиться провести додаткові десять матчів, на підставі яких система і присвоїть ранг, що відповідає рівню гри геймера. Інакше кажучи, після десяти матчів гравець отримує першу заповітну медаль в Dota 2, яку він зможе покращувати у рамках поточного сезону.

Фактори, що впливають на рейтинг гравця

Після цього на рейтинг впливатиме як сам результат проведених матчів (перемога чи поразка), так і в цілому гра геймера: навіть якщо команда програла, але сам гравець продемонстрував відмінну гру, система це обов'язково врахує.

Причому в розрахунок беруться як соло-ігри, так і командні матчі. Однак все ж у Доті певний акцент зроблений саме на особистих битвах, оскільки досягти двох останніх рангів - Божество і Титан - можна лише завдяки «сольній кар'єрі». І не забувайте, що кожного сезону доведеться заробляти на нову медаль, починаючи з самого початку, незалежно від того, якою вона була в попередньому. Єдине, минуле досягнення буде радувати ваш погляд, розташувавшись поруч із поточним.

Що цікаво, максимальний ММР у Доті нічим не обмежений, а свою статистику Дота 2 ММР в rank Dota 2 можна знайти у власному профілі. Так само як і результати участі у різних турнірах.

FAQ

🥉 Де знайти інформацію щодо кращих геймерів в одиночних рейтингових матчах?

➤ Такі дані можна відшукати в блозі розробників Дота 2.

🥉 Що таке skill bracket?

➤ Це рейтинг, що демонструє рівень досвіду геймера на тому чи іншому герої в кожному конкретному матчі. Він демонструє вміння гри з певним персонажем і визначається для всіх геймерів гри.

🥉 Що означають відсотки, які відображаються в профілі під медаллю?

➤ Смужка прогресу дозволяє відстежувати, скільки гравцеві залишилося до наступного рангу.

Максим Гаптар Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Кіберспорт | 01 травня 2024, 17:25 0

Українська команда впевнено забрала перемогу