Краснодар - Динамо Загреб. Прогноз на матч Младена Бартуловіча

Прогноз від експерта на матч 1/8 фіналу Ліги Європи

Капітан «Інгульця» Младен Бартулович зробив прогноз на перший матч 1/16 фіналу Ліги Європи «Краснодар» - «Динамо» Загреб.

«Краснодар» не грав офіційних матчів з грудня. У Хорватії зараз сезон в розпалі і «Динамо» Загреб постійно грає. Після осічки в матчі з «Шибеником», коли «Динамо» поступилося вдома (1:2), загребці три поєдинки поспіль виграли, не пропускаючи м'ячів: з «Локомотивою» (2:0), «Істрою» (1:0) і «Осієком» (1:0).

«Краснодар» потрапив до Ліги Європи, посівши третє місце в групі Е Ліги чемпіонів. «Динамо» Загреб впевнено виграв групу К Ліги Європи, набравши 14 очок. До слова, хорватська команда в рамках свого квартету перемогла вдома московський ЦСКА (3:1) і на виїзді зіграла з «армійцями» 0:0.

Зустрінуться команди приблизно одного рівня. Але я, як хорват, звичайно, поставлю на перемогу загребського «Динамо» і, сподіваюся, що вони пройдуть до 1/8 фіналу Ліги Європи. Але на загребців чекає дуже складна гра і незрозуміло, які погодні умови будуть в Росії. Але Краснодар - південне місто і, напевно, для футболістів буде все сприятливо. Я сподіваюся на перемогу «Динамо» Загреб з мінімальним рахунком», - сказав Бартулович.

Матч «Краснодар» - «Динамо» Загреб відбудеться 18-го лютого. Початок зустрічі о 19:55.


Младен Бартулович - відомий хорватський футболіст, капітан «Інгульця». Більшу частину кар'єри провів в Україні. Бартулович захищав кольори «Дніпра», «Кривбасу», «Арсеналу» Київ, «Ворскли», «Карпат» і «Волині». Також 34-річний хавбек пограв за хорватський «Хайдук» і польський «Медзь».

Младен Бартулович Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 травня 2024, 22:45 1

Наставник національної команди України посідає 19-те місце, лідер – Дідьє Дешам

Коментарі