Порту - Ювентус. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Український тренер висловився про майбутній матч Ліги чемпіонів

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на перший матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів «Порту» - «Ювентус».

«Порту» чотири попередні матчі зіграв внічию. «Дракони» йдуть другими в чемпіонаті Португалії, відстаючи від першого «Спортінга» на 10 очок. Мені здається, що лісабонці стануть чемпіонами. «Порту» 43 забив і 21 пропустив. «Ювентус» напередодні поступився «Наполі» (0:1). Туринці при різниці забитих пропущених 41:19 йдуть четвертими в Серії А. В принципі приблизно однаково виступають команди. Але чемпіонат Італії сильніше чемпіонату Португалії.

У 2021 році «Ювентус» в 13 матчах 10 разів переміг, 1 раз зіграв внічию і двічі поступився «Інтеру» (0:2) і «Наполі» (0:1).

Але зазначу цікавий момент. Роналду португалець, який, правда, виходець «Спортінга», буде грати проти португальської команди. А «Порту» є одвічним суперником «Спортінга». Тому це теж додає протистоянню інтерес! Я думаю, що «Ювентус» ближче до перемоги. За підсумками двох матчів туринці, звичайно, пройдуть в чвертьфінал. Думаю, що «Стара Синьйора» переможе в першому матчі на виїзді. Вони перед цим програли «Наполі» і будуть дуже налаштовані на перемогу. А Роналду також захоче, щоб земляки португальці побачили його у всій красі. Треба бути об'єктивними, у «Порту» не так багато шансів. Якби «Ювентус» грав з «Спортінгом» «Ювентус» би, напевно, не виграв. А в матчі з «Порту» туринці, найімовірніше, переможуть», - вважає Грозний.

Матч «Порту» - «Ювентус» відбудеться 17-го лютого. Початок зустрічі о 22:00.

В'ячеслав Грозний Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 02 травня 2024, 10:00 7

Чергова спроба збірної України повернутися до другого дивізіону

Коментарі