Олексій ШЕВЧЕНКО: «Дівчина не поважає чоловіка, якщо не вміє готувати»

Голкіпер «Шахтаря» розповів про ідеальну дівчину

Воротар донецького «Шахтаря» Олексій Шевченко розповів, що не святкує день святого Валентина, оскільки не пов'язаний відносинами, але активно шукає свою єдину.

«14 лютого я не дарую нікому подарунки. Нехай це роблять закохані, я не закоханий. Тому всі обійдуться без подарунків.

Я б із задоволенням купував би й квіти, і сумки Louis Vuitton, якби було б кому. А так, на жаль, нікого немає, і це плюсик в тому, що я можу заощадити».

В день святого Валентина у нього зазвичай два тренування і уроки іноземної мови. Олексій Шевченко хоче кожен день розвиватися.

«Я тренуюся. Потім приходжу додому і вчу португальську мову, англійську, можу щось смачненьке приготувати на вечерю. І потім спокійно відпочиваю.

Якщо дівчина не вміє готувати - це проблема. Я думаю, що дівчина не поважає чоловіка, якщо вона не вміє готувати.

Поки я не зустрів свою супутницю, але перебуваю в пошуку. Знайомлюся з кимось, ходжу на побачення, активно листуюся в соцмережах. У бібліотеки вже не пускають, бо карантин. Там не знайдеш, тому доводиться шукати в Instagram.

Для мене не буде проблемою, якщо дівчина повністю фінансово буде від мене залежати. Головне, щоб вона створювала вдома затишок.

Дівчина, яку я шукаю, повинна бути розважливою, мудрою, доброю і при цьому - красива. Параметри? Мені не дуже подобаються дівчата після пластичних операцій, повні, маленькі та з татуюваннями. Мені взагалі різні дівчини подобаються. І неважливо: руда, чорна, біла. Це не має значення. Головне - душа», - підсумував Шевченко.

Денис Шаховець Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 травня 2024, 20:30 14

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

Коментарі