ГРАНТ: «У Маккабі Соломон був би зіркою, а в Шахтарі сидить на лавці»

18 і 25 лютого донецький «Шахтар» зустрінеться в Лізі Європи з «Маккабі» Т-А

Відомий ізраїльський тренер Аврам Грант, який виводив «Челсі» у фінал Ліги чемпіонів 2008, висловив свою думку про майбутні матчі Ліги Європи між «Шахтарем» і «Маккабі» Тель-Авів:

«Ізраїльтяни дуже стежать за «Шахтарем», адже там грає Манор Соломон. Але не тільки тому. «Шахтар» - команда, яка добре виступає в Лізі чемпіонів в останні роки. В Ізраїлі дуже люблять футбол і стежать за такою командою.

А особливо, коли в ній грає Соломон. Він дуже хороший і професійний хлопець, талановитий і хороший з м'ячем. Футбол зараз дуже організований і потрібні такі футболісти, як Манор, щоб обійти такий захист. Він дуже розумний футболіст, і йому тільки 21 рік. У нього велике майбутнє. Я вважаю, що він допоможе «Шахтарю». Вважаю, що він повинен більше грати, але це лише моя думка.

У «Шахтаря» більше шансів, у них більш якісні гравці. Але «Маккабі» зараз дуже організована команда. У донеччан є перевага за рахунок таких гравців як Соломон. У «Маккабі» він був би зіркою, а в «Шахтарі» сидить на лавці. Ось і різниця».

18 і 25 лютого донецький «Шахтар» зустрінеться в 1/16 фіналу Ліги Європи з «Маккабі» Тель-Авів.

Микола Степанюк Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 17 травня 2024, 07:01 7

Наставник збірної згадав про тяжку розмову у перерві гри з Північною Македонією

Коментарі