Олександр ДЕНИСОВ: «Вакула не впорався з психологічними навантаженнями»

Спеціаліст поділився думкою про негаразди українського футболіста

Директор телеканалів «Футбол 1/2/3» Олександр Денисов поділився думкою про ситуацію з 21-річним футболістом «Шахтаря» Владиславом Вакулою.

Цієї зими Вакула перейшов в «Десну» на правах оренди, але чернігівський клуб розірвав договір всього через два тижні. За декілька днів Владислав потрапив у ДТП в Маріуполі.

«Хлопець молодий. І проблема в тому, що він не впорався з тими психологічними навантаженнями, які на нього звалилися. Мова йде не про те, що він опинився в «Шахтарі» і не впорався з навантаженням. Йдеться про особисті обставини. Там дійсно дуже складна ситуація.

Перш ніж кидати камінь у кого-небудь, нам необхідно згадати себе, коли хтось опинявся в непростій ситуації. Кожен по-своєму переживає стрес.

Так, Владислав Вакула не зміг пройти збори з «Десною». Чому «Маріуполь» сказав, що це не їхній гравець? Тому що Вакула приїхав до Маріуполя, ще не встиг підписати орендну угоду, як тут же потрапив у ситуацію з ДТП. Я не знаю, чому написали, що він перебував у стані алкогольного сп'яніння. Я намагався зрозуміти ситуацію. Ніде не написано, що він був п'яний.

Тепер «Шахтарю» потрібно займатися з Вакулою не з точки зору його фізичних кондицій. Тепер керівництву «Шахтаря» потрібно займатися тим, щоб хлопця повернути на психологічні рейки. Повторюся: всьому причина - особисті обставини», - зазначив Денисов.

Михайло Шаповалов Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 07 травня 2024, 20:42 5

Українка програла Кеті Волинець у фіналі кваліфікації

Коментарі