Львів готується до поєдинку з Минаєм на Закарпатті

Команда Віталія Шумського рятується від рясних снігопадів

Після повернення з турецького збору «Львів» передислокувався на Закарпаття. Щоб не зірвати підготовку до стартового матчу весняної частини чемпіонату УПЛ з «Минаєм», «Львову» довелося прибути туди завчасно.

Виконуючий обов'язки головного тренера «Львова» Віталій Шумський розповів, з якими труднощами зіткнулися «городяни» після повернення з турецького збору.

«Сильні снігопади, які атакували Львів на початку лютого, змусили нас внести корективи в плани підготовки до протистояння з «Минаєм». Було прийнято рішення терміново передислокуватися на Закарпаття, де хоча і мінусова температура, але помітно менше снігу. Проживали в Береговому, а тренувалися на полі зі штучним покриттям ФК «Mункач» в кількох кілометрах від Мукачева. До речі, саме тут ми займалися і проводили спаринги перед від'їздом на турецький збір. 12-го лютого після ранкового тренування переїдемо в Ужгород.

Головне, що всі підопічні здорові, вдалося дозаявити всіх новачків, в яких ми були зацікавлені. Це дуже важливо, оскільки в протистоянні сусідів по турнірній таблиці - «Mиная» і «Львова» - на кону, як кажуть, буде шість очок», - вважає Шумський.

Поєдинок 14-го туру чемпіонату УПЛ «Mинай» - «Львів» відбудеться в Ужгороді в суботу, 13-го лютого.

Михайло Шаповалов Джерело: Metaratings
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 14:06 10

Чемпіон світу в легкій вазі впевнений, що Тайсон виграв бій