Борис КОЛЕСНІКОВ: «Динамо - великий клуб. Це навіть не обговорюється»

Віце-президент «Шахтаря» - про спортивні пристрасті

Віце-президент «Шахтаря» і президент хокейного клубу «Донбас» Борис Колесніков розповів, що йому ближче - хокей або футбол.

- У Донецьку до 1975 року хокею не було, а в футбол грали вже на високому рівні - «Шахтар» тоді став срібним призером чемпіонату Союзу, пропустивши вперед тільки «Динамо». І то завдяки тому, що вони Анатолія Конькова забрали адміністративно-командним шляхом. Але бог з ним. «Динамо» - все одно великий клуб. Це навіть не обговорюється.

На живий футбол я прийшов у 71-му, а живий хокей побачив на турнірі серед молодіжних команд європейських країн. Кожен спорт хороший по-своєму.

- Чи відвідуєте матчі «Шахтаря»?
- Так, останнім часом ходжу на всі ігри команди. Останнім часом - це жовтень-грудень. А до цього я був на футболі, по-моєму, в серпні 2014 року, коли ми грали з «Карпатами».

- Чому знову почали ходити на стадіон?
- Можна втомитися без живого футболу. Для мене по телевізору ні футболу, ні хокею немає. По-перше, серце починає боліти. По-друге, на стадіоні ви бачите все поле і вам не так страшно, як по телевізору. А в хокеї, коли ви бачите тільки атаку в трансляції, то це дуже страшно.

Вболівальники зі стажем мене зрозуміють. Живий футбол і хокей - це все-таки зовсім інші речі, - сказав Колесніков.

Володимир Клепач Джерело: Трибуна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 22 травня 2024, 13:59 2

Кріс Алгієрі пояснив, чому британцеві потрібно виходити на реванш

Коментарі