Олександр РЯБОКОНЬ: «Осад неприємний залишився»

Наставник «Десни» підвів підсумки зимових зборів у Туреччині

Головний тренер чернігівської «Десни» Олександр Рябоконь поділився враженнями від спарингу з казахстанським «Кайсаром» (0:1), а також резюмував збори команди в Туреччині.

«Я задоволений усіма іграми на зборах, в тому числі й цією. Хоч ми і програли 1:0, але грали в одні ворота. Весь матч володіли ініціативою, створювали моменти, але підвела реалізація. У всіх проблема з реалізацією, тому рахунки 1:0, 1:2 - найбільш популярні. Якби забивалися всі моменти, були б зовсім інші рахунки.


Я думаю, що ми в хорошому стані. Наскільки ми готові - покажуть матчі чемпіонату. Все заплановане вже виконали. Трохи попрацюємо над стандартами. А в плані фізичних кондицій - пройшов етап роботи над витривалістю, швидкісними якостями. Залишилися тільки деталі. У будь-якому випадку, результати матчів на зборах нічого не вирішують, але осад неприємний залишився. Все одно приємніше перемагати навіть на зборах. Якщо згадувати все зіграні матчі на зборах, тільки з Партизаном була рівна гра. У всіх інших матчах мали перевагу. Робота була проведена хороша», - сказав Рябоконь.

Денис Шаховець Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 16 травня 2024, 10:00 1

Чемпіонат світу в елітному дивізіоні пройде в Чехії