КОБІН: «Селезньов попросився в Минай, але у нас вже є 4 форварди»

Головний тренер закарпатського клубу прокоментував можливість трансферу

Головний тренер «Миная» Василь Кобін прокоментував можливість переходу форварда «Колоса» Євгена Селезньова у закарпатський клуб:

«Не секрет, що ми з Євгеном - колеги, можна сказати - друзі, багато спілкуємося. Я розмовляв після інциденту, який трапився у нього. Ми говорили, як це сталося, що було насправді. Потім кілька днів ми спілкувалися про футбол.

Дійсно у нас була розмова. Не можу сказати, що ми його запрошували. Він говорив, що хотів би спробувати [пограти в «Минаї»]. Але у нас вже є 4 форварди, і я це Жені пояснив. Якби це раніше сталося, а ми не підписали футболістів, звичайно, я б йому дав шанс. Тому що я знаю Женю, його якості.

Але у нас вже немає місця в заявці, лише 21 гравець може до неї потрапити. У нас повний заявочний лист, і ми не можемо брати зайвих гравців».

Раніше Селезньов був відрахований з «Колоса» (Ковалівка) через грубе порушення режиму на тренувальних зборах в Туреччині, однак контракт поки що не розірвано.

Інтерес до підписання Селезньова в ЗМІ приписувався також «Олімпіку», але президент донецького клубу Владислав Гельзін заявив, що вперше про таке чує.

Аналогічно спростував інформацію про переговори з форвардом і президент львівського «Руху» Григорій Козловський, який написав в соцмережі: «Народ, що ви курите?»

Микола Степанюк Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 18 травня 2024, 10:00 1

Чемпіонат світу в елітному дивізіоні пройде в Чехії

Коментарі