Директор УПЛ розповів, коли можливе повернення глядачів на трибуни

Матчі з уболівальниками на стадіонах можливі не раніше березня

Виконавчий директор УПЛ Євген Дикий розповів про те, коли можливе повернення уболівальників на трибуни на матчах чемпіонату України:

- Чи є можливість, що вболівальники зможуть повернутися на стадіони в найближчі тури?
- Беручи до уваги погоду, дай бог, щоб у нас все добре пройшло в перших турах відновлення УПЛ, щоб ми нормально стартували без форс-мажорів. А на вболівальників, думаю, можна буде розраховувати не раніше березня.

Будемо сподіватися, що вже можна буде говорити про якісь відсотки глядачів. Потрібно набратися терпіння і дочекатися офіційної позиції Міністерства охорони здоров'я з цього питання.

- З 28 лютого Україна переходить на адаптивний карантин, обмеження будуть більш м'якими. Чи можна розраховувати, що допуск уболівальників дозволять по всій країні?
- Ми зацікавлені, щоб наші клуби мали підтримку на трибунах. Будемо сподіватися, що це буде стосуватися всіх місць, де наші клуби проводять домашні матчі.

- Який медичний протокол буде діяти на перші тури другого кола?
- На сьогоднішній день діє той же протокол, який діяв в останніх турах осінньої частини чемпіонату. Є проект нового протоколу, він знаходиться на затвердженні з Міністерством охорони здоров'я. Якщо буде дозволяти ситуація, ми його імплементуємо в змагання.

Коли? Пройдуть перші два тури, будемо дивитися на ситуацію в країні, а вже потім зможемо говорити про нові пом'якшені правила для наших команд.

Олег Дідух Джерело: Трибуна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 06 травня 2024, 13:20 11

Український боксер – про дивну позицію Василя

Коментарі