Динамо зробить другу пропозицію по Бупендзі

Київський клуб має намір підписати габонського бомбардира до закриття трансферного вікна в УПЛ

Турецький підприємець Сурейя Ертугрул, який допоміг «Динамо» організувати зимовий тренувальний збір у Туреччині, розповів, що запропонував головному тренеру київської команди Мірчі Луческу підписати форварда «Хатайспора» Аарона Бупендзу, який на даний момент є кращим бомбардиром поточного розіграшу Суперліги.

«Я запропонував Луческу Аарона Бупендзу. Трансферне вікно в Україні відкрите до 2 березня. Їм потрібен нападник. Знаю, що «Динамо» запропонували двох футболістів. Вони вже дивилися на Бупендзу. Я разом з Луческу дивився матч «Хатайспора» проти «Фенербахче» по телевізору. Потім я брав участь в телефонній розмові Луческу з тренером «Хатайспора» Омером Ердоганом. Вони заговорили і про Жерсона Родрігеша, який в минулому сезоні грав в оренді за «Анкарагюджю». «Хатайспору» цікавий Родрігеш. Вони хотіли спершу здійснити трансфер Жерсона, а потім говорити про Бупендзу. Але клуби не змогли узгодити економічні умови. Президент «Динамо» Ігор Суркіс не зміг прибути в Анталію через смерть батька. У понеділок «Динамо» повертається в Україну. Але з урахуванням того, що вікно в Україні відкрите до 2 березня, вони ще зроблять другу пропозицію «Хатайспору» по Бупендзі».

«Знаю, що Луческу дуже сподобався Бупендза. Тренер «Динамо» хоче цього трансферу. «Динамо» не назвало суми, яку готове заплатити за форварда. «Хатайспор» хоче 10 мільйонів євро. «Дженоа» і «Краснодар» робили офіційні пропозиції по Бупендзі. Також були пропозиції з Туреччини, зокрема, від «Галатасарая». Але «Хатайспор» хоче 10 мільйонів, а такі гроші поки запропонувати ніхто не готовий. «Динамо» зробить ще одну спробу, але зараз «Хатайспор» не відчуває гострої потреби в грошах. Зараз вони не збираються продавати гравця, поки за нього не запропонують необхідної суми», - розповів Ертугрул.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що «Динамо» пропонувало за Бупендзу 9 мільйонів євро в розстрочку, на що «Хатайспор» відповів відмовою.

Олексій Сливченко Джерело: Fanatik
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 21 травня 2024, 16:42 0

До неї увійшли 33 гравці

Коментарі