Два німецьких футболіста за тиждень виграли по кубку в онлайн-покері

Крістоф Моріц і місячна зарплата за один вечір

Покер-рум partypoker приваблює не тільки новачків і професійних гравців, але ще і іменитих футболістів. І якщо на PokerStars Неймар отримує гроші за спонсорський контракт, то в «Паті» футболісти грають за власним бажанням. Буквально за один тиждень там відзначилися відразу два німецьких спортсмени.

Раніше ми писали, що на partypoker буде проходити серія WCOAP - турніри для гравців-аматорів. В рамках цього фестивалю проходив командний залік між збірними 10 країн. Кожен учасник повинен був зіграти 24 турніри Sit & Go в різних форматах, додаючи очки в командний залік.

Перше місце беззастережно взяла збірна Уельсу, а за друге місце розгорнулася боротьба між Австрією і Німеччиною. На боці Німеччини виступав футболіст з футбольного клубу «Юніон» Макс Крузе. Саме завдяки йому збірна змогла взяти срібло - він показав кращий результат в індивідуальних турнірах.

Не так давно Макс отримав травму і не може повернутися на поле, тому поки він підкорює онлайн-поля. WCOAP не єдине місце де можна зустріти Крузе - він часто грає щоденні турніри від $ 5.50 до $ 55.

Крістоф Моріц і місячна зарплата за один вечір
Після того, як завершився WCOAP, на partypoker стартувала чергова серія WPT Montreal, де також дебютував німецький футболіст. Це серія була вже не для новачків і з більш високими бай-інами, але це не зупинило півзахисника «Регенсбурга» Крістофа Моріца.

Крістоф виграв завершальний турнір серії Montreal Closer з бай-іном $ 530. Обігравши іменитих покеристів, Моріц зайняв перше місце, що принесло йому $ 60,000. В середньому футболісти другої Бундесліги заробляють в середньому € 30,000 - € 35,000, так що у Крістофа вийшло заробити за один вечір на віртуальному полі суму, для якої він повинен півтора місяці працювати на справжньому полі.

Віталій Петровський Джерело: poker.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Інші види | 02 травня 2024, 07:12 0

Українські гімнасти повернулися із 6 медалями (3 золота, 2 срібла, 1 бронза)