Даріо СРНА: «Шахтар допомагає хорватам, які потрапили в халепу»

Донецький клуб передав постраждалим від землетрусу гуманітарну допомогу на 2 мільйони гривень

«Шахтар» вирішив допомогти хорватам подолати наслідки важкого землетрусу. Клуб передав Хорватії гуманітарну допомогу на 70 тисяч євро, це більше двох мільйонів гривень.

Україна і Хорватія довгі роки є дружніми і братніми країнами, що мають хороші взаємини. Одним з яскравих символів, які об'єднують країни, є багаторічний капітан збірної Хорватії з футболу та українського «Шахтаря» Даріо Срна.

Тому, коли в Хорватії стався землетрус, український клуб не зміг залишитися осторонь і не підтримати рідну для його легендарного гравця країну.

«У мене по-справжньому дві батьківщини - Хорватія і Україна, в якій я живу більше 15 років. Протягом цих років я бачив, як президент «Шахтаря» активно допомагав своїм землякам і всім нужденним на території України. І робив це від щирого серця, від усієї душі. Він був для мене взірцем для наслідування, тому і я прагнув допомагати українським дітям. Тепер «Шахтар» допомагає і хорватам, які потрапили в халепу. Це дуже гідний вчинок, показник дружби між нашими країнами», - зазначив Срна.

Михайло Шаповалов Джерело: Сьогодні Спорт
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 17 травня 2024, 12:00 0

14–16 травня відбулися матчі 36-го туру чемпіонату Іспанії

Коментарі