Мельбурн. Коли грають Світоліна і Костюк? Розклад на п'яте лютого

Українки зіграють в різний час

П'ятого лютого на турнірах WTA 500 в Мельбурні зіграють дві українки. Нагадаємо, четвертого лютого всі матчі були скасовані.

Перша ракетка України Еліна Світоліна (№5 WTA) у чвертьфіналі на змаганнях під назвою «Gippsland Trophy» змагатиметься проти Елізи Мертенс з Бельгії (№20 WTA). Зустріч пройде восьмим запуском на Margaret Court Arena після матчу Бегу - Осака. Орієнтовний час початку матчу - 11:30 за Києвом.

Марта Костюк
(№78 WTA) у матчі другого кола на турнірі «Grampians Trophy» поміряється силами проти сьомої сіяної американки Дженніфер Брейді (№24 WTA). Поєдинок відбудеться другим запуском на корті №13 після зустрічі Крейчікова - Рибакіна. Орієнтовний час початку матчу - 03:30 за Києвом.

Костюк зіграє ще і в парному розряді на турнірі «Yarra Valley Classic». У чвертьфіналі українка і Олександра Сасновіч з Білорусі зіграють проти китаянок Сайсай Чжен і Йин-Йин Дуань. Зустріч пройде на тому ж 13-му корті четвертим запуском після матчу Барті / Брейді - Мелічар / Схюрс. Орієнтовний час початку матчу - 07:30 за Києвом

РОЗКЛАД ДНЯ

ТУРНІРНА СІТКА Gippsland Trophy

ТУРНІРНА СІТКА Grampians Trophy

ТУРНІРНА СІТКА Yarra Valley Classic

Володимир Клепач Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 16 травня 2024, 14:49 9

Вінгер «Челсі» прокоментував своє пошкодження

Коментарі