Костюк обіграла Дабровські в Мельбурні, видавши нервову кінцівку

Українка пройшла до другого кола

Українська тенісистка Марта Костюк (№78 WTA) впевнено розпочала виступи на хардовому турнірі WTA 500 в Мельбурні («Grampians Trophy»).

У матчі першого кола 18-річна українка переграла Габріелу Дабровські з Канади (№492 WTA).

Grampians Trophy. Перше коло
Марта Костюк (Україна) - Габріела Дабровські (Канада) - 6:0, 6:3

Марта дуже добре розпочала поєдинок, практично не даючи шансів суперниці. Було помітно, що рівень тенісу Дабровські на кілька світлових років відстає від того, що може демонструвати на корті Костюк. Тож не дивно, що перша партія завершилася з рахунком 6:0, лише в останньому геймі був натяк на боротьбу.

На другий сет Марта вийшла з іншим настроєм, хоча спочатку гейми і вдавалося забирати. За рахунку 4:0 представниця Канади під нуль виграла подачу українки, яка стала дуже сильно нервувати. Замість логічного завершення ми побачили напружену кінцівку з неприємними моментами. Костюк втратила віру у свої сили, негативний настрій заважав повноцінно повернутися в гру.

Але сьогодні пощастило з тим, що на іншій стороні сітки суперниця була не дуже високого рівня. В іншому випадку на Марту очікували б великі неприємності. У другому колі буде справжня перевірка сил, а поки є час підготуватися.

У наступному раунді Костюк змагатиметься проти американки Дженніфер Бреді (№24 WTA).

Володимир Клепач Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 19 травня 2024, 22:20 0

У 1-му раунді змагань WTA 500 Еліна грає проти Діан Паррі

Коментарі