Микола МИХАЙЛЕНКО: «Дай Бог, щоб кожен з нас грав в основі Динамо»

Футболіст молодіжного складу київської команди підбив підсумки перемоги над нігерійським клубом МФМ

Півзахисник молодіжної команди «Динамо» Микола Михайленко прокоментував контрольний матч із нігерійським ФК МФМ (2:0) на зборі в Туреччині.

- Чи вистачає сил грати 90 хвилин у спарингах на тренувальних зборах?
- Можливо, поки ще не на всі сто відсотків, але вже зараз ми маємо витримувати хвилин 60 у максимальному темпі. Поки не вистачає на весь матч, але, впевнений, ще наздоженемо. Ще є трохи часу, аби підготуватися до поновлення чемпіонату.

- Ви забили двічі вже на старті зустрічі. Якби це був офіційний поєдинок, то можна було б просто догравати матч. Потужний старт був запланований від самого початку?
- Ми завжди прагнемо забити швидкі м'ячі, і сьогодні це вдалося. Але вважаю, що в подальшому ми не мали догравати, а продовжувати діяти так само й забити ще. Не все вдавалося, тому є над чим працювати.

- Двоє Волошиних та Ванат перебувають на зборах із першою командою. Наскільки цей факт мотивує працювати ще більше?
- Звісно, потрапляння до першої команди є метою для всіх футболістів. Дай бог, щоб кожен із нас грав у основному складі «Динамо», це є великою мотивацією.

- Над чим працюєте на тренувальних зборах на даному етапі?
- Період, коли тренування були спрямовані на закладання фізичних кондицій, уже позаду. Тепер же більше працюємо над тактичними моментами.

Михайло Шаповалов Джерело: ФК Динамо Київ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 13 травня 2024, 08:00 1

Чемпіонат світу в елітному дивізіоні пройде в Чехії