Мельбурн. Коли грають Світоліна і Костюк? Розклад на третє лютого

Подарунок «совам», матчі українок стоять першим запуском

Третього лютого на турнірах WTA 500 в Мельбурні зіграють дві українки. На турнірі ATP 250 («Great Ocean Road Open») в одиночному розряді продовжить боротьбу Сергій Стаховський.

Марта Костюк (№78 WTA) в стартовій зустрічі на турнірі «Grampians Trophy» поміряється силами проти Габріели Дабровські з Канади (№492 WTA). Поєдинок відбудеться першим запуском на корті №5. Час початку матчу - 01:30 за Києвом.

Перша ракетка України Еліна Світоліна (№5 WTA) в матчі третього кола на змаганнях під назвою «Gippsland Trophy» змагатиметься проти Альони Остапенко з Латвії (№45 WTA). Зустріч пройде першим запуском на корті 1573 Arena. Час початку матчу - 02:00 за Києвом.

Стаховський (№201 ATP) в матчі другого кола змагатиметься проти шостого сіяного Райлі Опелки з США (№40 ATP). Зустріч відбудеться п'ятим запуском на корті №6. Орієнтовний час початку матчу - 07:30 за Києвом.

Також Марта Костюк продовжить грати в парному розряді на турнірі «Yarra Valley Classic». У другому колі 18-річна українка в дуеті з Олександрою Саснович з Білорусі зіграє проти шостих сіяних китаянок Сюй Іфань і Чжаосюань Ян. Зустріч відбудеться третім запуском на корті №10. Орієнтовний час початку матчу - 04:30 за Києвом.

РОЗКЛАД ДНЯ

ТУРНІРНА СІТКА Gippsland Trophy

ТУРНІРНА СІТКА Grampians Trophy

ТУРНІРНА СІТКА Yarra Valley Classic

ТУРНІРНА СІТКА Great Ocean Road Open

Володимир Клепач Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 16 травня 2024, 10:09 40

Про це розповів український журналіст Володимир Звєров

Коментарі