Він досяг суттєвого прогресу! Гвардіола розхвалив успіхи Зінченка

Коуч «Ман Сіті» вважає, що Олександру комфортно грати лівим захисником

Головний тренер «Манчестер Сіті» Пеп Гвардіола розхвалив успіхи українського футболіста Олександра Зінченка, який проводить свій 4-й сезон в клубі.

За цей час 24-річний талант зіграв 80 матчів, забивши 2 голи. Українець перейшов в «Сіті» в якості лівого півзахисника, а потім адаптувався до гри в амплуа лівого захисника.

Пеп Гвардіола вважає, що Зінченко переживає один з найкращих моментів в клубі:

«Він вміє грати в футбол. Олександр грає на хорошому рівні, особливо видно його послідовність. Українець завжди тактично розумний і обороняється так, що не робить помилок. Він знає, що йому потрібно робити, щоб допомогти центральним захисникам.

За останні тижні він зробив неймовірний крок вперед, зігравши на «Стемфорд Брідж», проти «Юнайтед» на «Олд Траффорд». Зінченко грає на високому рівні, і він дійсно непоганий футболіст».

На питання, чи буде 24-річний футболіст в майбутньому саме захисником, бос «Сіті» відповів: «Що ж, йому там комфортно. Він атакуючий захисник, але, можливо, йому не вистачає швидкості, щоб грати [в атаці]. Для прогресу нашого клубу він грає ключову роль. Адже Зінченко чудово розуміє гру».

Микола Степанюк Джерело: ФК Манчестер Сіті
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 22 травня 2024, 21:29 7

Дар'я поступилася Оксані Селехметьєвій у другому матчі кваліфікації до мейджора

Коментарі