Евертон - Ньюкасл. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

«Сороки» вже 11 матчів без перемог

У суботу, 30-го січня, в Ліверпулі на стадіоні «Гудісон Парк» в рамках матчу 21-го туру чемпіонату Англії «Евертон» прийме «Ньюкасл».

«Евертон»

«Іриски» зараз розташувалися на сьомому місці в турнірній таблиці, маючи в своєму активі 33 очки. Підопічні Карло Анчелотті в цьому сезоні нестабільні. «Евертон» може, як добре зіграти з одним з лідером, так і провалитися з аутсайдером. Різниця забитих і пропущених м'ячів у команди з Ліверпуля «+7».

«Евертон» не програв чотири останні матчі у всіх турнірах. «Сині» програли «Вест Хему» 1-го січня, після чого двічі виграли в Кубку Англії і один раз в чемпіонаті. В останній грі «іриски» вдома зіграли внічию з «Лестером». Анчелотті хоче за підсумками сезону зайняти місце, яке дозволить зіграти в Лізі чемпіонів. Зараз «Евертон» відстає від четвертого місця, яке займає одвічний суперник «синіх» «Ліверпуль», на чотири очки, але при цьому має дві гри в запасі. Таким чином, за втраченими очками «іриски» поки виконують завдання. Це буде справжній успіх для ліверпульців. Більш того, «Евертон» продовжує боротьбу в Кубку Англії, де в рамках 1/8 фіналу 10 лютого прийме «Тоттенхем».

Кадрові проблеми «Евертона» складаються з трьох травмованих гравців. Це захисник Нільс Нкунку, а також півзахисники Аллан і Жан-Філіп Гбамен.

«Ньюкасл»

У «чорно-білих» зараз серйозні проблеми, як з грою, так і з набором очок. Команда з Ньюкасла має серію з шести поразок поспіль у всіх турнірах, а також 11 матчів не може здобути перемогу. Останній раз «сороки» йшли з поля в якості переможця ще 12 грудня, коли на своєму полі виявилися сильнішими за «Вест Бромвіч». За цей час команда Стіва Брюса встигла вилетіти з двох англійських кубків, а також опуститися на 16-е місце в турнірній таблиці. Якщо так піде і далі, то «Ньюкаслу» світить боротьба за виживання. Зараз відрив від небезпечної зони становить лише шість пунктів.

Серед тижня «Ньюкасл» вдома програв «Лідсу». До цього були поразки від «Астон Вілли», «Арсенала», «Шеффілда», «Лестера», тому не можна сказати, що «сороки» програвали тільки більш сильним суперникам.

Стів Брюс не зможе розраховувати в грі проти «Евертона» на травмованих Пола Дамметта і Федеріко Фернандеса. Решта всі в строю і готові дати бій фавориту.

Історія зустрічей

«Іриски» і «сороки» провели між собою вже 176 матчів. Показники команд приблизно рівні. 72 перемоги на рахунку «Евертона» 67 - у «Ньюкасла». Ще 37 раз опоненти не змогли виявити переможця. Сумарна різниця забитих і пропущених м'ячів 268-259 на користь «Евертона».

Поєдинок першого кола в Ньюкаслі завершився перемогою господарів поля. На дубль Каллама Вілсона «Евертон» зміг відповісти лише голом престижу у виконанні Домініка Кальверта-Льюїна.

Орієнтовні склади:

«Евертон»: Пікфорд, Холгейт, Міна, Кін, Годфрі, Рішарлісон, Девіс, Гомеш, Дінь, Родрігес, Кальверт-Льюїн.

«Ньюкасл»: Дарлоу, Хейден, Ласкеллес, Шер, Льюїс, Мерфі, Шелві, Хендрік, Алмірон, Гейл, Вілсон.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що цей поєдинок завершиться перемогою господарів поля, а тому нашою ставкою буде позиція - П1 з коефіцієнтом 1.61 по лінії Parimatch.

30 січня, субота

«Евертон» - «Ньюкасл»
Ліверпуль. Стадіон «Гудісон Парк». 14:30
ТБ-трансляція на телеканалі «Setanta Sports»
Прогноз Sport.ua - 2:1
  • 1,61
  • 3,90
  • 6,40
Сергій Снопов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 05 жовтня 2024, 08:05 0

Тайсон жадає бою з Ентоні Джошуа

Коментарі