Тут вам не Швейцарія! УЄФА просить Україну зіграти матч Євро проти Данії

Збірна України під керівництвом Олександра Косенка розпочала збори в Запоріжжі

На днях був скасований матч збірної України з командою Данії, який мав відбутися 27 січня в Запоріжжі у рамках відбору Євро-2022 з футзалу . Причиною цього стало пандемія коронавірусу, через що влада Данії не надала дозволу на виїзд своєї національної збірної до України.

Українська команда розпочала навчально-тренувальний збір у Запоріжжі та планово готується до матчу групового етапу відбору Євро-2022 проти збірної Албанії, який відбудеться в Тирані 31 січня.

Головний тренер синьо-жовтих Олександр Косенко на питання про скасування поєдинку з Данією відповів: «Від нас у цій ситуації нічого не залежить. Тому ми просто готуємося до матчу з Албанією».

Косенко: «Сьогодні від УЄФА надійшла пропозиція все-таки вирішити долю матчу з Данією на майданчику й поки що не зараховувати поразку».

«Зараз ми розглядаємо варіанти того, як можна провести цю гру, але вона вже точно не відбудеться в січні. Поки що невідомо, як усе вирішиться.

Так, скасування поєдинку з Данією вплинуло на графік підготовки команди, трохи його скоригувало. У середу, 27 січня, проведемо спаринг зі збірною гравців запорізьких клубів», - зазначив Косенко.

Раніше УЄФА присудив збірній України з футболу технічну поразку (0:3) в матчі проти Швейцарії в Лізі націй, коли поєдинок був скасований після виявлення кількох випадків інфікування коронавірусом в українській команді. Україна подала апеляцію до Спортивного арбітражного суду в Лозанні.

Микола Степанюк Джерело: Українська асоціація футболу (УАФ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футзал | 03 травня 2024, 21:54 1

Орест Бургун – про перемогу над «Кардиналом» (4:2)

Коментарі