Динамо і Шахтар дізналися опонентів. Жеребкування 1/32 фіналу Юнацької ліги

Поєдинки першої стадії плей-оф намічені на 2 і 3 березня

27 січня відбулося жеребкування 1/32 фіналу Юнацької Ліги УЄФА. Турнір проводиться за зміненим форматом і складатиметься виключно з одноматчевих протистоянь на виліт.

Шляхом Ліги чемпіонів УЄФА підуть 32 клуби, які грали на груповому етапі Ліги чемпіонів. Шляхом чемпіонів країн підуть переможці національних юнацьких чемпіонатів з 32 найкращих асоціацій рейтингу УЄФА, які не були в Шляху Ліги чемпіонів. На стадіях 1/32 і 1/16 фіналу команди підуть двома різними шляхами, які потім об'єднаються в 1/8 фіналу.

32 клуби з Шляху Ліги чемпіонів перед жеребкуванням поділили на 4 групи по 8 за географічною ознакою. 32 клуби з Шляху чемпіонів аналогічним чином розділили на 4 групи по 8. Посів не був передбачений. Клуби з однієї асоціації розводяться по різних парах. Згідно з рішенням Виконавчого комітету УЄФА, клуби з Росії та України не могли потрапити в одну пару.

В результаті жеребкування на стадії 1/32 фіналу Шахтар (Донецьк) буде грати вдома проти Порту (Португалія), а Динамо (Київ) прийматиме Барселону (Іспанія).

Поєдинки першої стадії плей-оф намічені на 2 і 3 березня.

Юнацька Ліга УЄФА 2021

1/32 фіналу, 2-3 березня

Жеребкування Шляху Ліги чемпіонів

Група 1

Група 2

Група 3

Група 4

Дати матчів і жеребкувань

Жеребкування Шляху чемпіонів

Група 1

Група 2

Група 3

Група 4

Микола Степанюк Джерело: УЄФА
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 17:51 18

Також перевірку пройшли тренер та директор клубу

Коментарі