ФРАНКОВ: «Рікарду Алвіш - це не селекція Динамо, а пропозиція зі сторони»

Відомий журналіст вважає, що цей гравець киянам не потрібен

Головний редактор журналу «Футбол» Артем Франков розповів, хто такий Рікарду Алвіш, яким нібито цікавилося київське «Динамо».

«Рікарду Алвіш - це атакуючий півзахисник з Португалії, йому 27 років. В принципі, це гравець з того розряду «з ним би років 7 тому попрацювати». Тому що з тих пір багато всякого сталося в його біографії. У нього чомусь не вийшло на батьківщині, після чого він відправився в довгу подорож у Східну Європу.

У сезоні 2014/15 він був гравцем бухарестського «Рапіда» і не зміг пробитися в основу цієї команди. Можливо, тоді йому ще заважала молодість. До цього Алвіш був регулярним учасником різних юніорських, юнацьких і молодіжних збірних Португалії, що свідчило про його незвичайний потенціал. Після цього він на батьківщину вже не повернувся.

Після Румунії у нього було два сезони в Словенії і два сезони в Росії. Що, як ви розумієте, не найкраща рекомендація. Особливо, якщо врахувати, що мова йде про клуб «Оренбург», який відпустив Алвіша як вільного агента. Кілька місяців цей футболіст був без клубу і ігрової практики. Класичний вільний агент, на якого можна подивитися і пошукати ознаки якоїсь Божої іскри і колишніх талантів. Відразу скажу, що це не селекція «Динамо», а пропозиція з боку», - сказав Франков.

Читайте також: Луческу не хоче його навіть переглядати! Витік листування Григорія Суркіса

Володимир Клепач Джерело: Artem Frankov
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 30 квітня 2024, 14:44 10

Команда Христича оформила у ворота суперника 9 шайб