Євген СЕЛЕЗНЬОВ: «Ракіцький – справжня людина, він – українець»

Форвард «Колоса» - про скандального захисника «Зеніту»

Гравець «Колоса» Євген Селезньов поділився думкою з приводу свого екс-партнера по «Шахтарю» і збірній України Ярослава Ракіцького:

«Ракіцький - справжній чоловік. Вчора побачилися на годинку, чаю випили, та й все. Ми як брати. Ярік - справжній чоловік. Є не буду говорити хто, а є люди. Він людина. Це в його вчинках, у всьому.

Пішов грати в Росію - ну, пішов. Я не можу сказати, що ми з ним щодня зідзвонюємося. Він в Пітері, я тут. Ми не кожен день зідзвонюємося, але досить часто спілкуємося. У будь-який час доби можемо один одному зателефонувати.

Це чудова людина. Я до нього сміливо можу відвернутися спиною, він ніколи не підставить і не зрадить. Один з небагатьох в футбольному світі, хто дійсно такий.

Подивіться, скільки він матчів зіграв за збірну, скільки він допоміг збірній. Всі важливі матчі він зіграв. У певний період без нього збірну можна було уявити. А чому люди це так забули? Для мене патріот не той, хто кричить, що він патріот і українець, а той, хто працює на Україну.

Ярік працював на Україну. Просто зробили так, щоб він перестав працювати на Україну. От і все. Рак - українець і завжди таким залишиться, я це знаю».

Олег Дідух Джерело: Отдушивдушу
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 11:30 10

У пресу потрапила інформація про часи роботи нинішнього коуча «Шахтаря» у «Твенте»

Коментарі