Матч Динамо і Брюгге може пройти з глядачами на трибунах

Епідеміологічна ситуація в Україні покращилася

18 лютого київське «Динамо» проведе перший матч 1/16 фіналу Ліги Європи проти бельгійського «Брюгге». Зустріч відбудеться на стадіоні НСК «Олімпійський» в Києві.

З урахуванням поліпшення епідеміологічної ситуації з коронавірусом в Україні в цілому, столичний клуб найближчим часом не виключає можливості звернутися до київської влади, щоб дозволити уболівальникам частково відвідати домашній поєдинок з бельгійцями.

Відзначимо, що минулого року, 18 серпня, техногенна комісія столиці заборонила доступ глядачів під час проведення футбольних матчів у Києві до стабілізації епідемічної ситуації. Після цього в жовтні як виняток УАФ було надано дозвіл на проведення в столиці трьох матчів національної та молодіжної збірних країни за участю обмеженої до 30 відсотків кількості глядачів.

Раніше союз європейських футбольних асоціацій дозволив допускати глядачів на матчі під своєю егідою в кількості не більше 30 відсотків від місткості арен. При цьому підкреслюється, що спочатку такий дозвіл клуби повинні отримати від місцевої влади.

Раніше повідомлялося, що «Динамо» на другому зборі планує зіграти 6 матчів.

Максим Гаптар Джерело: Metaratings
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 травня 2024, 07:45 4

Українцем зацікавився «Ювентус»

Коментарі