Київ-Баскет – Прометей – 66:72. Текстова трансляція матчу

Стенограма матчу Кубка Європи ФІБА

У вівторок, 26 січня, відбудеться поєдинок групи B раунду Кубка Європи ФІБА, в якому зустрінуться дві українські команди. «Київ-Баскету» буде протистояти кам'янський «Прометей». Матч пройде в болгарському Самокові і розпочнеться о 15:00.

Для столичного клубу це другий сезон в єврокубках. У минулому році «жовто-чорні» припинили свою ходу в статусі чвертьфіналістів турніру. Підопічні Айнарса Багатскіса вилетіли в Болгарію без свого лідера Брендона Янга. Американець за сімейними обставинами змушений був тимчасово повернутися додому. Втім, це не повинно стати великою проблемою для киян, глибина складу у команди є.

Що стосується «Прометея», то для підопічних Віталія Чернія - це дебют у Європі. Та й взагалі, кам'янська команда тільки другий сезон проводить в еліті українського баскетболу, проте вже встигла увірватися до когорти кращих, завоювавши бронзові нагороди минулого розіграшу Суперліги. У складі «Прометея» є як потужні американські легіонери, так і досвідчені гравці української збірної.

Крім «Київ-Баскета» і «Прометея» в групі В також зіграють австрійський «Капфенберг» і болгарський «Рілскі». В 1/8 фіналу Кубка Європи вийдуть по дві кращі команди з кожної групи і ще чотири, що посіли треті місця.

Sport.ua проведе текстову онлайн-транляцію матчу «Київ-Баскет» - «Прометей». За перебігом поєдинку можна слідкувати за цим посиланням.

Максим Щербаков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 22:25 3

«Жирона» обіграла «синьо-гранатових» 4:2 та вперше в історії вийшла до Ліги чемпіонів!

Коментарі