Яков ФАК: «Одного разу мої зусилля повинні були окупитися»

Словенський біатлоніст – про першу в сезоні медаль

Біатлоніст збірної Словенії Яков Фак прокоментував бронзову медаль в мас-старті на сьомому етапі Кубка світу в італійському Антгольці.

«Дуже радий п'єдесталу! Після Олімпіади було непросто. Складно знайти мотивацію і продовжувати працювати під час відсутності високих результатів. З кожним роком конкурувати з топ-збірними все складніше, але я тренувався і не втрачав надію. Одного разу мої зусилля повинні були окупитися.

Я чекав від себе потрапляння на п'єдестал ще в минулому році. На минулому чемпіонаті світу я фінішував четвертим в індивідуальній гонці, але в той день Ланді був швидший за мене. Важливо концентруватися на своїй роботі і намагатися показувати максимум в кожній гонці. Це важко, але в кінці сезону результатом буде високе місце в загальному заліку Кубка світу (посміхається).

Щасливий, що чемпіонат світу пройде в Поклюці! Для нас це велика честь. Трохи шкода, що гонки пройдуть без глядачів на стадіоні, але всі ми повинні радіти, що біатлонний сезон відбувся, незважаючи на пандемію», - сказав Фак.

Денис Шаховець Джерело: Український біатлон
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 17:27 7

Нападник повернеться в «Брюгге»

Коментарі