Потрібно 3 млн євро? УАФ намагається умовити Мессі приїхати до України

Артем Франков повідав, що в Будинку футболу мріють про товарняк з аргентинцями

Український футбольний журналіст Артем Франков розповів про плани УАФ запросити в гості збірну Аргентини з капітаном Ліонелем Мессі:

«Федерація футболу України за посередництва посольства Аргентини в Україні намагається умовити Лео Мессі заїхати до нас в гості. Питання самі розумієте в чому.

Хвіст у цієї ініціативи довгий. У Будинку футболу давно мріяли про товарняк з аргентинцями, там більше домішувалася політика - це ж одна з найбільш «українських» країн світу. Впиралося в гроші.

Спонсор з керівного складу знайшовся, дуже успішний бізнесмен і великий фанат футболу, але й він не витримав, коли в ході переговорів та сторона втретє підвищила гонорар і райдер.

Загалом, суперпроект зірвався. А зараз товарняки і зовсім нікуди пхати, тому з'явилася пропозиція зіграти на здешевленому варіанті. Мессі вроздріб простіше як мінімум в плані організації.

Хоча, звичайно, все одно цікаво, народ буде щасливий. Особливо якщо за все заплатить добрий дядько. Мова про три млн євро, знову ж таки, за чутками.

Найбільш незрозуміле - навіщо тут Мессі в розпал корони і заборони на публічні заходи. Дешевше обійдеться? Або ж це приціл на майбутнє, рік отак на 2023-й. Але чи буде тоді Мессі настільки ж цікавий?»

Микола Степанюк Джерело: Telegram
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 22:46 10

Анна Зубкова поділилася гарячими знімками у своєму Instagram

Коментарі