МЕЙВЕЗЕР: «МакЛузер ніколи не буде мною і не досягне мого рівня»

Американець не любить ірландця

Екс-чемпіон світу, непереможний боксер Флойд Мейвезер розкритикував колишнього чемпіона UFC у двох дивізіонах Конора Макгрегора після поразки ірландця в бою з Дастіном Пор'є.

«Весь світ знає, що шахрай МакЛузер може вкрасти у мене все і бути улюбленцем, в той час, як мене будуть ненавидіти. Це говорить вам всім про те, що расизм, як і раніше, існує. Просто знайте, що ця лінива дупа ніколи не буде мною і не досягне мого рівня. Я просто інший, моє мислення - з іншої планети, мої навички - неперевершені.

Я - природжений переможець. Так, я кажу багато бруду, але кожного разу відповідаю за свої слова. Тому мене ненавидять. Сумно, що ти можеш бути бідною чорною дитиною з гетто, яка мала справу з расизмом протягом усього життя, надзвичайно наполегливо працювала, щоб досягти для себе і своєї сім'ї кращого положення, але ненависть до тебе переважно виходить від твоїх же людей.

Конор не може перемогти навіть у власному виді спорту, але говорить про повернення в бокс заради бою з Пакьяо. Ніхто не хоче дивитися їхній бій. Це немов мої недоїдки пожирають недоїдки», - написав Мейвезер в інстаграмі.

Володимир Клепач Джерело: Instagram
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 травня 2024, 16:27 15

«Наполі» не підпише українця

Коментарі