Пор'є нокаутував Макгрегора на UFC 257

Сенсація на турнірі в Абу-Дабі

В Абу-Дабі відбувся турнір зі змішаних єдиноборств UFC 257, головною подією якого став поєдинок у легкій вазі між Дастіном Пор'є і Конором Макгрегором. Cуперники вже зустрічалися між собою сім років тому, на турнірі UFC 178, і тоді перемогу відсвяткував Макгрегор, який став надалі найголовнішою зіркою UFC. Пор'є за ​​цей час також пройшов великий шлях в легкій вазі, здобувши 10 перемог і програвши тільки Майклу Джонсону і Хабібу Нурмагомедову.

До слова, Хабіб напередодні UFC 257 заявив, що, якщо побачить щось цікаве в поєдинках Хукер - Чендлер і Пор'є - Макгрегор, готовий повернутися в октагон. У спів-головному поєдинку колишня зірка Bellator Майкл Чендлер, нокаутувавши Хукера, і кинувши виклик всім топам легкої ваги, напевно зацікавив Нурмагомедова. Остаточно переконати його повернутися повинні були Пор'є і Макгрегор.

І потрібно сказати, що головний бій UFC 257 в повній мірі виправдав очікування. Макгрегор, який востаннє виходив в октагон рік тому, непогано виглядав в першому раунді: діставав Дастіна ударом лівою, Пор'є же працював другим номером. Але перевага все ж була за Конором. Єдине, що міг протиставити Дастін - лоукіки, які не завжди доходили до цілі, і удари плечем відповідь на такі ж удари від Макгрегора.

Другий раунд почався також без розкачки. Конор, який провів перерву на ногах, йшов вперед, але було видно, що він став частіше промахуватися. Пор'є ж атакував ноги ірландця - також без видимого успіху. Однак в середині раунду Пор'є несподівано для ірландця вибухнув, пішовши вперед і накидаючи удар за ударом. Конор до такого розвитку подій виявився не готовий, пропустив кілька ударів, підсів і потрапив у нокаут. Вперше за кар'єру в UFC!

Пор'є повернув Макгрегору боржок через сім років.


Sport.ua провів текстову онлайн-трансляцію турніру UFC 257.

Сергій Циба Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 04 травня 2024, 23:55 1

Іга виграла у Аріни у фіналі ґрунтового турніру WTA 1000 у Мадриді

Коментарі