Василь КОБІН: «Минай підписав новачків, багато гравців було на перегляді»

Наставник підвів підсумки першого збору

Наставник «Миная» Василь Кобін підвів підсумки першого збору, який команда УПЛ провела в Україні. Завтра футболісти відправляться на збір до Туреччини.

«Перший збір пройшов доволі добре. Хлопці добре попрацювали, задоволений ставленням. Виконали практично все, що планували. Окрім, звісно, другого запланованого спарингу в Угорщині, який зірвався. Ми підтягнули фізичну форму, виконали багато відповідної роботи. Зокрема, якщо у першому товариському матчі з «Кішвардою» ми змогли показати тільки 30% своїх можливостей, то вже через тиждень на двосторонці грали набагато краще. Прогрес відчувається».

«На другому зборі будемо приділяти увагу більше тактичним нюансам, більше працювати із м'ячом. Ну і, звісно, грати - у нас заплановано 6 спарингів. Так, ми підписали нових гравців, у нас було чимало новачків на перегляді. Ми змогли посилити позиції, які нам треба, деякі футболісти себе гарно зарекомендували».

«Нам потрібна була ця перерва. Хлопці відпочили і я бачу, що вони стали ще більш мотивованими та працюють із великим бажанням. І це радує», - сказав Кобін.

Взимку клуб підписав Артема Мілевського, Олександра Петрусенка, Угечукву Огбонная і Олексія Ковтуна.

Іван Зінченко Джерело: ФК Минай
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 07:19 0

Команди зіграли унічию – 2:2