Алавес – Реал Мадрид. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

«Вершкові» зіграють з аутсайдером чемпіонату після ганебного вильоту з Кубка

У суботу, 23 січня, відбудеться матч 20-го туру чемпіонату Іспанії з футболу, в якому «Алавес» на домашньому стадіоні «Мендісорроса» прийматиме мадридський «Реал».

«Алавес»

«Славні» на екваторі чемпіонату розташовуються на 17-му місці в турнірній таблиці Прімери, маючи в активі лише 18 очок. В принципі, великих успіхів від «знищувачів бобів» мало хто очікував, адже в минулому сезоні вони ледь не вилетіли до Сегунди, фінішувавши на 16-й позиції. У нинішній кампанії у «Алавеса» чотири перемоги, шість нічиїх і дев'ять поразок.

Невдалі виступи команди призвели до того, що минулого тижня Пабло Мачін був відправлений у відставку з поста головного тренера, а новим наставником призначили Абелардо Фернандеса, який вже працював з клубом в період з 2017 по 2019 рік. Подивимося, чи вдасться йому допомогти «Алавесу» уникнути пониження в класі. В даний момент клуб знаходиться за крок від зони вильоту і підходить до майбутнього матчу з серією з трьох поразок поспіль.

«Реал Мадрид»

У команди Зінедіна Зідана справи набагато краще, але у неї набагато вище як завдання, так і вимоги і очікування з боку керівництва та вболівальників. Після 18 зіграних матчів «вершкові» займають друге місце в турнірній таблиці Прімери, відстаючи від мадридського «Атлетіко» на чотири очки. Але у «матрацників» ще є два матчі в запасі, так що наздогнати їх буде дуже непросто. А ось каталонська «Барселона» лише в трьох балах позаду...

Напередодні «Реал» в напіврезервному складі програв клубу третього дивізіону Іспанії «Алькояно» в 1/16 фіналу Кубка Короля (1:2). Український голкіпер Андрій Лунін у тому матчі дебютував за основну команду «вершкових», але навряд чи може занести собі його в актив. Схоже, нового шансу підсидіти Тібо Куртуа нашому співвітчизнику доведеться чекати досить довго. Але опускати руки не можна, адже Андрію всього 21 рік, у нього ще вся кар'єра попереду.

Орієнтовні склади

«Алавес»: Пачеко - Наварро, Лагардія, Дуарте, Лежен, Мендес, Ріоха, Баталья, Піна, Перес, Хоселу.

«Реал Мадрид»: Куртуа - Марсело, Варан, Менді, Начо, Кроос, Каземіро, Модріч, Вальверде, Вінісіус, Бензема.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що «Реал» в даному матчі здобуде перемогу, а тому нашою ставкою буде позиція - П2 з коефіцієнтом 1.45 по лінії Parimatch.

23 січня, субота

«Алавес» - «Реал Мадрид»
Віторія-Гастейс. Стадіон «Мендісорроса». 22:00
ТБ-трансляція на медіасервісі MEGOGO
Прогноз Sport.ua - 0:2
  • 7.20
  • 4.95
  • 1.45
Денис Шаховець Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 квітня 2024, 16:09 37

Кевін Келсі орендований клубу Цинциннаті