Ліверпуль - Бернлі. Прогноз на матч Миколи Морозюка

Відомий український футболіст поділився прогнозом на матч АПЛ

Український захисник «Різеспор» Микола Морозюк зробив прогноз на матч 18-го туру Прем'єр-ліги Англії «Ліверпуль» - «Бернлі».

«Чинний чемпіон АПЛ «Ліверпуль» дивує тим, що вже три матчі поспіль не забиває м'ячів і чотири поєдинки поспіль не перемагає в рамках чемпіонату Англії. Я думаю, в матчі з «Бернлі» команда Юргена Клоппа перерве цю серію без перемог і без забитих м'ячів в АПЛ.

Від «Ліверпуля» фанати чекають ту гру, до якої вони звикли. І, думаю, майбутній поєдинок має бути показовим. Можливо, «мерсисайдці» перебували в якійсь психологічній ямі. Такі етапи бувають і у великих клубів. Всі команди переживають падіння і підйоми. Думаю, в матчі з «Бернлі» «Ліверпуль» зробить крок до нової переможної ходи в АПЛ», - вважає Морозюк.

Матч «Ліверпуль» - «Бернлі» відбудеться 21-го січня. Початок зустрічі о 22:00.


Микола Морозюк - відомий український захисник, гравець клубу «Різеспор». Морозюк є колишнім гравцем збірної України, за національну команду провів 13 матчів і забив 1 м'яч. У клубній кар'єрі пограв за «Динамо», «Дніпро», «Оболонь», «Кривбас», «Металург» (Донецьк).

Максим Гаптар Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 червня 2024, 16:52 8

Вінісіус Тобіас повернеться в український клуб