Аталанта – Дженоа. Прогноз на матч Сергія Нагорняка

Відомий український тренер зробив прогноз на матч 18-го туру Серії А

Відомий український тренер і футбольний експерт Сергій Нагорняк зробив прогноз на матч 18-го туру італійської Серії А «Аталанта» - «Дженоа»:

«Дженоа» досить непогано грає останнім часом. З їхніх досягнень можна виділити нічиї з «Міланом» (2:2) і з «Лаціо» (1:1), а також перемогу над «Болоньєю» (2:0). Крім того, в Кубку Італії генуезці створили великі проблеми «Ювентусу». Поступаючись по ходу зустрічі в два голи, команда Давіде Баллардіні зрівняла рахунок і перевела гру в екстра-тайм. У додатковий час переміг «Ювентус», але все ж «Дженоа» дала бій «Старій Синьйорі».

Аталанта - Дженоа. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

Щодо «Аталанти» можна сказати, що команда знаходиться у блискучій формі. За останній час бергамаски багато матчів виграли з великим рахунком. Забиваючи від трьох до п'яти м'ячів, команда Джан П'єро Гасперіні переграла «Фіорентину», «Рому», «Сассуоло», «Парму», «Беневенто» і «Кальярі». Це багато про що говорить.

Хоч «Дженоа» і непогано виглядає, в цьому протистоянні я поставлю на перемогу «Аталанти», за яку грає наш українець Руслан Маліновський», - сказав Нагорняк.

Матч «Аталанта» - «Дженоа» відбудеться 17 січня. Початок зустрічі - о 19:00.

Сергій Нагорняк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 06 травня 2024, 08:17 0

12 травня в австралійському Перті пройде поєдинок за титули IBF та IBO