За справу взявся суперагент. ЗМІ дізналися, хто пропонує Арсеналу Соломона

Ізраїльського таланта «Шахтаря» на Туманному Альбіоні спробує працевлаштувати співвітчизник

Інтерес лондонського «Арсенала» до 21-річного вінгера «Шахтаря» та збірної Ізраїлю Манора Соломона виник після того, як футболіста керівництву «канонірів» запропонував співвітчизник хавбека Піні Захаві, якого в футбольному світі часто називають суперагентом через його зв'язки та можливості.

Вперше Захаві вийшов на представників «Арсенала» ще в травні минулого року, коли запропонував розглянути трансфер Соломона. Однак влітку в таборі «канонірів» відбулися деякі зміни в менеджменті, через що до питання з придбанням футболіста «Арсенал» не повернувся.

Однак успішна гра Соломона в Лізі чемпіонів спонукала «Арсенал» знову відновити інтерес до хавбека «Шахтаря».

Піні Захаві - близький друг Кіа Джурабчіана, який в недавньому минулому допоміг «Арсеналу» з переходами Вілліана, Давіда Луїса та деяких інших футболістів. Крім того, 77-річний ізраїльтянин підтримує хороші ділові відносини з іншими суперагентами - Міно Райолою і Жорже Мендешем, які також можуть пролобіювати інтереси колеги у босів «Арсенала».

Відзначається, що Захаві офіційно не є агентом Соломона, але має намір діяти в якості посередника між сторонами переговорного процесу.

За наявною інформацією, Захаві може переконати босів «Арсенала» в доцільності січневого трансферу Соломона, хоча угода не буде простою для «канонірів», керівництво яких на покупки в поточне вікно готове виділити не більше 20 мільйонів фунтів.

Олексій Сливченко Джерело: Football London
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 20:50 0

4 травня королівський клуб виграв у «Кадіса» з рахунком 3:0

Коментарі