Олег КУДРИК: «Хочеться якнайбільше матчів зіграти на нуль»

Воротар «Маріуполя» розповів про підготовку команди до другої частини сезону

24-річний український голкіпер «Маріуполя» Олег Кудрик розповів про підготовку команди до другої частини сезону.

- Остап Маркевич вперше на зборах з Маріуполем. Чимось відрізняється робота з ним від досвіду в попередніх твоїх командах?
- Відрізняється тим, що ми раніше зібралися. Найпершими серед команд УПЛ. Мені здається що все більш по-європейські - відпочили три тижні. В Європі так само коротка перерва. Мені це подобається. На мій погляд, три тижні достатньо, щоб відпочити і спокійно почати готуватися до відновлення сезону.

- Місяць в Туреччині - це не задовго?
- Я думаю, ні. Бо є чим зайнятися, в принципі. У нас хороший колектив, працюємо, у вільний час спілкуємося. Маємо час і для роботи, і для відпочинку.

- За словами головного тренера, ваша робота на зборах буде спрямована на розвинення комбінаційного футболу та атакувального стиля гри. В обороні у вас все гаразд?
- Я думаю, будемо працювати і над цим, бо удосконалення потрібні всюди й завжди. Так, завершення атак для нас важливе питання, над ним працюємо, але потрібно враховувати все в сукупності. У нас молода команда, багато молодих хлопців - потрібно розвиватися.

- Собі ставите якусь особисту мету на весняну частину чемпіонату?
- Звичайно, хочу розвиватися. Не зупинятися на досягнутому, бо я хочу грати більше. І, звичайно, хочеться якнайбільше матчів зіграти на нуль.

Михайло Шаповалов Джерело: ФК Маріуполь
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 10 травня 2024, 00:03 39

«Рома» не зуміла втримати перемогу та перервати неймовірну серію німецької команди

Коментарі