Інтернасьонал готується запропонувати контракт Тайсону

Очікується, що бразильський клуб сформулює свої умови на найближчій зустрічі

Представники вінгера «Шахтаря» Тайсона і керівництво бразильського «Інтернасьонала» домовилися провести зустріч, на якій сторони мають намір обговорити можливість потенційного співробітництва.

Очікується, що бразильський клуб нарешті оформить офіційну пропозицію 33-річному гравцеві, після чого той вирішить, чи влаштовують його такі умови, чи ні.

«З приводу «Інтернасьонала», то в нас запланована зустріч, на якій вони представлять свою пропозицію і умови для гравця. Ми проаналізуємо, чи підходить це Тайсону», - заявив агент футболіста «Шахтаря» Дієго Дорнеллес, який вирішив за краще не розголошувати дату зустрічі.

Сам Тайсон найближчим часом планує повернутися в Україну, щоб приєднатися до «Шахтаря» і почати з «гірниками» підготовку до другої частини сезону.

Раніше бразилець неодноразово давав зрозуміти, що має намір покинути «Шахтар» після закінчення терміну дії контракту, який розрахований до 30 червня.

Також повідомлялося, що поки Тайсон і «Інтернасьонал» не обговорювали деталі контракту, але бразильський клуб не готовий платити футболісту стільки ж, як той отримує в «Шахтарі».

Олексій Сливченко Джерело: GauchaZH
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 25 травня 2024, 22:18 0

Едді Хірн висловився щодо можливого реваншу між Ф'юрі та Усиком