Лопес не хоче, щоб Ломаченко залишав легкий дивізіон

Американець вважає, що українець може перемогти всіх у 135 фунтах

Абсолютний чемпіон світу в легкій вазі Теофімо Лопес заявив, що хоче, щоб українець Василь Ломаченко залишився в 135-фунтовому дивізіоні.

«Якщо говорити відверто, я думаю, що всі, з ким буде битися Ломаченко, зіткнуться з проблемами. У його баку все ще достатньо палива, щоб продовжувати рухатися до своєї мети - будь то абсолютне чемпіонство у другій напівлегкій вазі або щось інше. Я вважаю, що у нього є потенціал, щоб перемогти всіх цих хлопців в легкому дивізіоні.

Я сподіваюся, що він залишиться в 135 фунтах, щоб лякати цих хлопців. Я маю на увазі, що Девіс, Гарсія та Хейні дуже щасливі, адже Теофімо побив Ломаченка. Вони дуже сильно його боялися, але тепер можуть забути про нього. Принаймні, вони постараються це зробити. Я думаю, що саме тому ми не чуємо ім'я Ломаченка. Як на мене, це ознака неповаги, адже цей хлопець був лідером pound-for-pound в очах багатьох людей. Навіть Боб Арум говорив, що Ломаченко кращий за Мохаммеда Алі або близький до нього», - сказав Теофімо Лопес в інтерв'ю ютуб-каналу iFL TV.

Нагадаємо, 17 жовтня в бою за абсолютне чемпіонство в легкій вазі Ломаченко поступився Теофімо Лопесу одноголосним рішенням суддів.

Володимир Клепач Джерело: Fightnews
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 04 травня 2024, 09:00 7

Чергова спроба збірної України повернутися до другого дивізіону

Коментарі