Фіорентина — Інтер. Прогноз і анонс на матч 1/8 фіналу Кубка Італії

Міланці — фаворити. Але чи погодяться з цим господарі?

У середу, 13-го січня, відбудеться поєдинок 1/8 фіналу Кубка Італії з футболу, в якому «Фіорентина» прийме міланський «Інтер».

Шлях флорентійської команди в 1/8 фіналу був дуже непростим. У поточному сезоні «Фіорентина» розпочала свої виступи у Кубку Італії з третього раунду, де насилу обіграла скромну «Падову» (2:1), яка виступає в Серії С - третьому за силою італійському футбольному дивізіоні. У четвертому раунді «Фіорентині» тільки в овертаймі вдалося зломити опір «Удінезе» (1:0).

В чемпіонаті Італії у «фіалок» теж далеко не все гладко. Після 17-ти зіграних турів «Фіорентина» посідає 12-е місце в Серії А, маючи в активі 18 очок за різниці забитих і пропущених м'ячів 18-23. Дуже мало забиває флорентійська команда, неприпустимо мало! У чемпіонаті Італії є всього дві команди з менш результативною атакою - «Парма» (13 забитих м'ячів, 19-е місце) і «Кротоне» (17 забитих м'ячів, 20-е місце).

Міланський «Інтер» стартує в поточному розіграші Кубка Італії відразу з 1/8 фіналу на правах команди, яка посіла друге місце в минулому розіграші Серії А. Втім, для «Інтера» поточний сезон теж поки складно назвати вдалим. Міланці безславно вилетіли з єврокубків, посівши останнє місце в групі Ліги чемпіонів з «Реалом», «Боруссією» з Менхенгладбаха і донецьким «Шахтарем».

Щоправда, в чемпіонаті «Інтер» поки що грає гідно. Після 17-ти зіграних турів міланська команда посідає другу сходинку в турнірній таблиці Серії А, маючи в активі 37 очок за різниці забитих і пропущених м'ячів 43-23. Так, «Інтер» пропустив стільки ж, скільки і «Фіорентина», але при цьому у команди найрезультативніша атака в чемпіонаті Італії!

Чесно кажучи, Кубок не особливо цікавить обидві команди. «Фіорентині» потрібно зосередитися на чемпіонаті, від зони вильоту «фіалок» відокремлюють всього шість очок. Це не так вже й мало, але і не дуже багато. «Інтер» продовжує погоню за лідируючим «Міланом». Всі думки у «нерадзуррі» про скудетто - навіщо їм витрачати сили на Кубок?

Проте, саме «Інтер» виглядає явним фаворитом майбутнього протистояння. Звичайно, багато що буде залежати від складів, які виставлять на матч головні тренери, але шанси на перемогу у гостей відчутно вищі.

  • 4.32
  • 4.2
  • 1.73
Сделать ставку
  • 4.60
  • 4.10
  • 1.74
Сделать ставку
  • 4.50
  • 4.20
  • 1.69
Сделать ставку

13 січня, середа

«Фіорентина» - «Інтер»
Флоренція. Стадіон «Артеміо Франкі». 16:00
Пряма трансляція на Setanta Sports 1
Прогноз Sport.ua - 1:2
Михайло Шаповалов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 вересня 2024, 08:23 0

Гірники під керівництвом Маріно Пушича провели тренування у Святошині