Бернард може повернутися в Шахтар

Інформацію про це повідомив британський журналіст Генрі Томлінсон

Колишній вінгер «Шахтаря» Бернард, який виступає з літа 2018 року за «Евертон», може повернутися в стан «гірників». Інформацію про це повідомляє журналіст проекту GreenStHammers Генрі Томлінсон.

За даними джерела, «Евертон» нині зацікавлений в підписанні хавбека «Вест Хема» Феліпе Андерсона, який виступає на правах оренди за «Порту». «Молотобойці», розуміючи, що трансферна ціна на їхнього гравця продовжує падати, можуть в січні відкликати його з оренди з метою продажу та отримання максимального прибутку.

«Евертону» для покупки Феліпе Андерсона буде потрібно продати когось зі своїх футболістів, і Бернард є першим, кого може спіткати така доля. Відзначається, що 28-річний бразилець може повернутися в «Шахтар», але деталі потенційної угоди не уточнюються.

Нагадаємо, що Бернард грав за «Шахтар» з 2013 по 2018 роки. Останнім часом в стані «гірників» бразилець ділив місце на фланзі з Тайсоном, який зараз близький до відходу з українського клубу.

Втім, за інформацією ряду інших джерел «Евертон» нині розраховує відправити Бернарда в «Рому» до Паулу Фонсеки. У цьому випадку «іриски» зможуть розраховувати на повноцінний трансфер воротаря Робіна Ольсена, який нині грає за «Евертон» на правах оренди з «Роми», а також певну доплату.

Олексій Сливченко Джерело
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 20:18 0

Мінмолодьспорту виділив солідні кошти

Коментарі