В покер-румі можна стати чемпіоном України з онлайн-покеру

В Україні пройде три кубки

Покер-рум Vbet Poker в кінці минулого року почав масштабну акцію - «Чемпіонат СНД з онлайн-покеру», де за невеликі гроші можна взяти участь в турнірах з великими призовими фондами.

Онлайн-фестиваль розтягнувся на три тижні, а кожні вихідні проходять кубкові турніри, в яких можна стати чемпіоном своєї країни або деяких міст. Так, вже визначилися чемпіони Казахстану, Вірменії, Білорусі та Грузії, а останні вихідні будуть максимально цікаві для українських гравців.

У суботу, 9 січня пройде відразу три турніри, в яких можна отримати кубок свого міста, або ж поборотися за титул чемпіона України, а разом з тим виграти частина великого призового фонду:

Кубок Одеси з бай-іном € 16.50 та призовим фондом € 2,000;
Кубок Києва з бай-іном € 22 і призовим фондом € 1,500;
Кубок України з бай-іном € 55 і призовим фондом € 10,000.
Незважаючи на те, що вартість турнірів доступна для гравців, Vbet Poker дає всім гравцям шанс отримати заповітний кубок. У лобі покер-руму є десятки сателітів, які стартують від € 1.10 і розігрують квитки в турнір, а також фріроли. Безкоштовні турніри стартують по кілька штук на годину, що дає можливість гравцям зробити кілька спроб зіграти в чемпіонському турнірі, не заплативши ні цента.

Віталій Петровський Джерело: poker.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 20 травня 2024, 07:48 8

Френк Воррен не впевнений, що обидва боксери захочуть виходити на другий бій