Сент-Трюйден – Брюгге. Прогноз на матч Младена Бартуловича

Капітан «Інгульця» зробив прогноз на матч 30-го туру бельгійської Ліги Жюпіле

Капітан «Інгульця» Младен Бартулович зробив прогноз на матч 30-го туру бельгійської Ліги Жюпіле «Сент-Трюйден» - «Брюгге»:

«Брюгге» і «Сент-Трюйден» вирішують різні завдання. «Брюгге» бореться за чемпіонство і лідирує в бельгійській Лізі Жюпіле. Після гарного виступу в Лізі чемпіонів команда Філіпа Клемана продовжить грати в Лізі Європи, де зустрінеться з київським «Динамо». У «Сент-Трюйдена» був провал на початку сезону, команда перебувала на дні турнірної таблиці. Але після зміни головного тренера (Муската поміняв Мейс) команда змогла тричі поспіль перемогти і піднялася на 14 місце.

За обидві команди грають українці, колишні гравці Прем'єр-ліги України: за «Сент-Трюйден» виступає Олександр Філіппов, а за «Брюгге» - Едуард Соболь. Матч буде цікавим для українських любителів футболу.

Але, думаю, що у «Сент-Трюйден» мало шансів у поєдинку проти «Брюгге». Думаю, команда Соболя без проблем переможе на виїзді в цій зустрічі».

Матч «Сент-Трюйден» - «Брюгге» відбудеться 10-го січня. Початок зустрічі о 21:45.



Младен Бартулович - відомий хорватський футболіст, капітан «Інгульця». Більшу частину кар'єри провів в Україні. Бартулович захищав кольори «Дніпра», «Кривбасу», «Арсеналу» Київ, «Ворскли», «Карпат» і «Волині». Також 34-річний хавбек пограв за хорватський «Хайдук» і польський «Медзь»..

Младен Бартулович Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 12:21 7

Наставник може не допрацювати до кінця сезону