Рюсся повалені! Як вболівальник фінів образив Росію в прямому ефірі

Витівка фінського фаната викликала шквал обурення в Росії

Вболівальник збірної Фінляндії образив росіян у прямому ефірі. Команда Росії зазнала поразки в матчі за третє місце на чемпіонаті світу з хокею U-20 проти команди Фінляндії (1:4).

Скандальний епізод стався під час трансляції матчу. Протягом всієї гри в перервах в прямій трансляції показували вболівальників команд, яких підключали до ефіру віддалено через відеокамеру.

Один з фінських фанатів показав на камеру плакат, на якому було написано образу на адресу росіян. На аркуші було написано: «Рюсся повалені». Рюсся - це зневажливе фінське прізвисько росіян.

Епізод викликав шквал обурення в Росії. Депутат Держдуми Віталій Мілонов прокоментував інцидент так: «Таких людей, як той придурок вчора з плакатом Рюсся, - одиниці. Я сам вболіваю за «Йокеріт» і знаю, як фінські уболівальники ставляться до росіян. Я бачу, що під час матчів з нашими командами все по-дружньому, по-братськи відносяться один до одного, і ніяких проблем немає. Але такі інциденти поодинокі. На жаль, і у нас таких придурків вистачає».

Офіційний представник IIHF Адам Штайсс заявив, що організація оперативно відреагувала на скандальний епізод, зажадавши від транслятора відключити камеру цього вболівальника і в подальшому не виводити на екран людей, які показують на камеру неочевидні написи та знаки.

Микола Степанов Джерело: Чемпіонат
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 20 вересня 2024, 16:52 9

Чотири голи оформив Герич

Коментарі