Теофімо ЛОПЕС: «Лома, розслабся, повертайся в напівлегку вагу»

Американець не збирається давати українцеві реванш

Абсолютний чемпіон світу в легкій вазі Теофімо Лопес в черговий раз заявив, що не хоче проводити реванш з Василем Ломаченком.

«Як я і говорив раніше, ніякого реваншу він не отримає. Адже це їх, команди Ломаченка, рішення - відмовитися від пункту про реванш в контракті. І не тільки це. Там багато чого було. Я б міг зараз показати всім вам його брудну білизну, але не хочу цим займатися. Проїхали. Але більше я в його бік дивитися не збираюся.

Лома, розслабся. Як я і говорив раніше, твоє місце дивізіоном нижче. Так що повертайся туди. Пам'ятаєш, я ж обіцяв до бою повернути тебе в другу напівлегку вагу. Якщо чесно, я бажаю йому тільки всього найкращого. Бажаю йому відмінної кар'єри. Вважаю, що у нього ще є час, щоб домогтися чогось вартого. Чого саме? Ну, це йому вирішувати. Чому він звинуватив у всьому суддів? А я звідки знаю? У нього питайте. Я б міг зараз розмазати його за це, але який сенс? Я вже і так зробив це в рингу», - сказав Лопес.

Нагадаємо, 17 жовтня Ломаченко поступився Лопесу одноголосним рішенням суддів. Раніше українець дав велике інтерв'ю, в якому висловився про можливий реванш із Лопесом.

Максим Гаптар Джерело: vringe.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 22:46 10

Анна Зубкова поділилася гарячими знімками у своєму Instagram

Коментарі