У Білорусі можуть забрати хокейний чемпіонат світу 2021

Президент IIHF Рене Фазель заявив, що рішення приймуть у кінці січня

Президент IIHF Рене Фазель заявив, що рада міжнародної хокейної федерації в кінці січня ухвалить рішення про місце проведення ЧС-2021, який планувалося провести у Мінську та Ризі.

IIHF збирається прийняти рішення про перенесення матчів турніру з Мінська через політичну кризу. Нині йдуть пошуки заміни столиці Білорусі.

Чемпіонат світу 2021 року, запланований з 21 травня до 6 червня 2021 року, може пройде тільки в Ризі. Можливий варіант, при якому разом зі столицею Латвії турнір приймуть чеська Прага чи словацька Братислава.

Президент IIHF Рене Фазель зазначив: «Ми спілкуємося з представниками інших можливих федерацій, які можуть організувати чемпіонат світу. Це буде серйозним викликом з фінансової точки зору.

IIHF використовує всі ресурси, щоб точно оцінити ситуацію, яка відбувається в Білорусі. Ми провели багато зібрань. Нам потрібно прилетіти в Білорусь, щоб обговорити політичну ситуацію та ситуацію з коронавірусом з урядом країни. У нас ще є час. Ми готуємося до поїздки в Білорусь. В кінці січня у нас буде засідання, на якому ми приймемо остаточне рішення».

Микола Степанюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 14:36 21

З 2022 року трофей не розігрувався, але чи варто до нього повертатися зараз?