Драконівський контракт Динамо перероблений! Абада забронював квитки у Київ

Представники гравця відправили в «Динамо» переглянутий проект договору

19-річний ізраїльтянин Ліель Абада, вінгер клубу «Маккабі» Петах-Тіква, близький до переходу в київське «Динамо».

Хоча умови переходу молодого гравця були узгоджені, в цей час ведуться напружені переговори щодо деталей угоди, яка містить значні дисциплінарні штрафи, що може перешкодити трансферу.

Президент «Маккабі» П-Т Аві Лузон стверджує, що шанси на те, що Абада перейде в «Динамо», зменшилися: «Абада може не сісти на рейс у четвер. Зараз він є гравцем «Маккабі» Петах-Тіква. Поки умови не зміняться, для нас немає переговорів. Ми не будемо гнучкими щодо умов».

Раніше сьогодні представники гравця відправили членам українського клубу переглянутий проект контракту. Агенти були шоковані, коли виявили цілий додаток з драконівськими застереженнями, такими як штрафи за запізнення на тренування, які можуть скласти кілька десятків відсотків від зарплати гравця.

Отже, авіаквитки для футболіста до Києва заброньовані на четвер, 7 січня, але все залежить від реакції українського клубу. А до тих пір «Маккабі» Петах-Тіква працює в звичайному режимі, і молодий Абада може вийти у складі команди проти «Маккабі» Тель-Авів у понеділок, 4 січня. Це буде ключовий матч у боротьбі за друге місце в турнірній таблиці чемпіонату Ізраїлю.

Микола Степанюк Джерело: Sport5
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 09 травня 2024, 19:24 5

Сантьяго Каньїсарес висловився про фінал ЛЧ

Коментарі