Джеймс АЛІ БАШИР: «Чи хороша людина менеджер Усика? Ні»

Колишній тренер українського боксера вважає, що Егіс Клімас винен в їхньому розставанні

Колишній тренер Олександра Усика Джеймс Алі Башир висловив свою думку про менеджера українця Егіса Клімаса.

«Олександр Усик - хороший хлопець. Але його оточення впливає на нього, через що він діє інакше, ніж той хлопець, якого я знав. Чи хороша людина його менеджер? Ні. Я відчував, що він грав важливу роль. Егіс Клімас говорив зі мною на зборах WBC. Він підійшов і сказав: «Я ніяк не причетний до рішення Усика. Він вирішив, що хоче внести зміни». Однак я не повірив. Раптово все змінилося, коли Егіс Клімас з'явився на передньому плані. На мою думку, все змінилося: ставлення Усика, його особистість.

Я, Клімас і кілька людей з табору сиділи за столом. Ми зустрілися в українському ресторані. Ми провели разом перші 10-15 хвилин, я вперше його зустрів. Він сказав мені: «Цей хлопець каже про те, щоб прибрати тебе». Я запитав: «Хто каже?». Клімас відповів: «Він» і вказав на Усика, який дивився в бік, а не на мене.

Я сказав Клімасу: «Люди можуть прибрати будь-якого, кого захочуть, але замінити мене буде проблематично». Усик подивився на нього і сказав: «Ми разом виграли титул чемпіона світу, тому він нікуди не піде». Це були його слова. Але з того моменту все змінилося. Тому я вірю, що Клімас якщо не повністю, то частково винен в нашому розставанні», - сказав Джеймс Алі Башир в інтерв'ю ютуб-каналу BWTM SPORTS & GAMING.

Читайте також: Башир: «Побачивши Усика, я зрозумів, що він може стати чемпіоном за 8-9 боїв»

Володимир Клепач Джерело: Fightnews
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 03 жовтня 2024, 23:46 0

Колишній чемпіон світу чекає перемоги Усика