Трансфер Абади в Динамо під загрозою: відомо, чому угоду можуть скасувати

Київський клуб запропонував футболісту контракт, підписувати який йому не радять юристи

19-річний вінгер «Маккабі» Петах-Тіква Ліель Абада, інтерес до якого проявляє «Динамо», може залишитися в своїй нинішній команді.

Незважаючи на те, що футболісту вже були придбані квитки на літак до Києва, буквально в останній момент доля трансферу опинилася під загрозою.

Вся справа в тому, що «Динамо» надіслало Абаді та його юристам проект контракту, в якому ізраїльтяни знайшли цілий ряд пунктів, які здаються для них неприйнятними. Перш за все, мова йде про систему дисциплінарних санкцій і штрафів, деякі з яких передбачають позбавлення до 80% окладу футболіста.

Крім того, в проекті контракту футболіста і його радників не влаштовує пункт щодо юрисдикції. Згідно з ним, всі суперечки, які можуть виникнути між клубом і гравцем, повинні вирішуватися в цивільних судах України, а не у відповідних інстанціях, які перебувають під юрисдикцією УЄФА і ФІФА.

Зараз ситуація така, що юристи Абади відправили в «Динамо» свою версію контракту, внісши туди правки, які вважають прийнятними. Очікується, що найближчим часом переговорний процес відновиться, тому як сам футболіст дуже зацікавлений в переїзді в Україну, хоча і збирається проявляти максимальну обережність у питанні підписання контракту з «Динамо».

У поточному сезоні Абада провів 13 матчів в чемпіонаті Ізраїлю, записавши на свій рахунок 4 голи і 3 асисти.

Олексій Сливченко Джерело: Sport5
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 квітня 2024, 10:06 5

Бельгійський воротар Тібо Куртуа повернувся після травми

Коментарі