ГРОЗНИЙ: «У відбірковому циклі до Євро Україна виступила бездоганно»

Підопічні Андрія Шевченка не давали суперникам шансів, вважає фахівець

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний підбив підсумки року для збірної України.

«Вважаю, що у відбірковому циклі до Євро збірна виступила бездоганно. Команда здобула красиві перемоги над Португалією, Сербією. Підопічні Андрія Шевченка діяли солідно і впевнено, не давши своїм суперникам шансів. Євро перенесли на майбутній рік, але я вважаю, що «синьо-жовті» потрапили в прийнятну групу і цілком можуть навіть посісти в ній перше місце. Українцям по зубах збірні Нідерландів, Австрії. Збірна України за минулий рік істотно додала, у команди є набір тактик, хлопці в своїх клубах зіграли багато топ-матчів проти «Барселони», «Реала», «Ювентуса» та інших грандів.

Здорово, що і наші легіонери, Олександр Зінченко, Андрій Ярмоленко, на хорошому рахунку в «Манчестер Сіті» і «Вест Хемі». Незважаючи на те, що вони в своїх командах, може, і грають не так часто, зате отримують хороші університети від топ-тренерів. Хороший сезон в Бельгії також провів і Роман Яремчук, ним цікавляться хороші європейські клуби. До свого тренера в «Аталанту» потрапив Руслан Маліновський, який незабаром, думаю, буде грати в Серії А ще раніше.

Також відзначив би, що у Андрія Шевченка в іграх Ліги націй була можливість перевірити у ділі молодь, дати їм шанс відчути, що таке великий футбол. І він цією можливістю скористався, адже раніше мало хто чув про таких хлопців, як Забарний або Сирота», - вважає Грозний.

Михайло Шаповалов Джерело: zbirna.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 22:52 0

Портал Fourfourtwo випустив цікавий рейтинг